Till innehåll på sidan

Matteklubben, höstterminen 2023

Tycker du om att fundera över och lösa kluriga problem? Kom med i vår matteklubb efter skolan! Höstens matteklubb finns för mellanstadiet och högstadiet.

Högstadieelever

Matteklubben för hög träffas varannan lördag 13:00-15:00 på Stockholms universitet i de nya lokalerna i Albano. Mer information om plats kommer i samband med uppstarten den 2 september.

Anmälan högstadiet

Alla intresserade elever som vill klura på spännande matteproblem är välkomna. Anmäl er via formuläret så får du mer information inför varje träff på mejl.

Anmälningsformulär Anmälningsformulär

(Ange: Namn, skola, e-post och förälders telefonnummer)

Mellanstadieelever

Matteklubben för mellanstadiet träffas varannan lördag 10:30-12:00 på Stockholms universitet i de nya lokalerna i Albano. Mer information om plats kommer i samband med uppstarten den 2 september. 

Anmälan mellanstadiet

Alla intresserade elever som vill klura på spännande matteproblem är välkomna. Anmäl er via formuläret så får du information via mejl inför träffarna.

Anmälningsformulär Anmälningsformulär  

(Ange: Namn, skola, e-post och förälders telefonnummer)

Frågor/mer information

Kontakta oss om övriga frågor på e-post: matteklubb@math.su.se

Matteklubben arrangeras av Stockholms Matematikcentrum SMC. Träffarna leds av Mats Boij från KTH tillsammans med studenter i matematik vid Stockholms universitet och KTH.